Golvläggning

Vi på på Storvreta Golv är även duktiga golvläggare. Vi har genom åren som vi vart aktiva lagt en stor mängd olika golv åt både privatpersoner och företag, i lägenheter, hus och kontorslokaler. Anlitar du oss så kan du vara säker på att ditt golv kommer att bli lagt på ett korrekt sätt, helt enligt hög svensk standard.

Vi lägger alla typer av golv, men trägolv är något av en specialitet. Ett trägolv är ett bra val av många skäl. Det är naturligt och behagligt och mycket hållbart om det sköts på rätt sätt. Om man tänker långsiktigt så är ett trägolv en bra investering. Det kommer inte att behöva bytas inom en snar framtid och rätt skött kan ett trägolv hålla en hel livstid. Dessutom går ett trägolv att få i en mängd olika varianter, allt från parkett lagt i komplicerade mönster till breda, rustika ekplankor. Ett trägolv är dessutom lätt att städa och kan ge ditt hus ett mervärde i många år, både utseendemässigt och ekonomiskt.

Är du intresserad av ett nytt golv? Kontakta oss redan idag så kan du få mer information.

Övriga tjänster

Vi kan även erbjuda ett stort antal relaterade tjänster vid sidan av läggning och slipning av golv. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vi har kvalitetssäkring på samtliga våra tjänster och våra hantverkare har den nödvändiga kompetense som krävs för att göra jobbet så att du som kund blir nöjd till hundra procent. Dessutom genomför vi våra uppdrag som helentreprenad, vilket gör att du inte behöver hålla kontakt med flera olika företag och underleverantörer på samma gång.

Här är några av de övriga kvalitativa tjänster som vi har att erbjuda:

  • Renovering av badrum, inklusive plattsättning och VVS-jobb
  • Mattläggning
  • Textilläggning


Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller offertförfrågan